شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) سال 83 تشکیل شد. اساسنامه مرکز تحقیقات ت علمی کشور تغییر کرد و از معاونت پژوهشی وزارت جدا شد و قرار شد مرکز تحقیقات ت علمی کشور به‌عنوان کانون تفکر در بخش ت‌پژوهی و ت‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی و به‌صورت فرابخشی در کنار شورای مذکور ایفای نقش نمود.


در جلسه ۱۵۸ کمیسیون دائمی شورای عالی عتف در مورد ارزیابی عملکرد این شورا در دولت یازدهم اعلام کرد: شورای عالی عتف در دولت یازدهم ساختار قانونی، پایگاه و جایگاه خود را پیدا کرد.


امروز این شورا جایگاه خود را به دست اورده است و ت گذاری، نظارت، پیگیری قانون های شرکت های دانش بنیان، تدوین نظام های مختلف علم و فناوری در دوره یازدهم شورای عالی عتف انجام شد.

در این جلسه سامانه پیگیری ت های علم و فناوری گزارش شد و این گزارش در پی ابلاغ ت های علم و فناوری توسط مقام معظم رهبری ایجاد گردیده است.


تهیه این گزارش در اختیار شورای عالی عتف قرار گرفت و دستگاه های مسئول که در این زمینه مسئولیت دارند باید گزارش های دوره ای خود را به شورای عالی عتف و دولت ارائه دهند.


به همین منظور جهت تسهیل گزارش گیری موثرتر و راحت تر و قابل تحلیل تر سامانه ای طراحی شد که دستگاه ها در ان گزارش می دهند و مدیران سطح بالای کشور از آن استفاده می کنند.

با توجه به ظرفیت علمی موجود در شورای عالی عتف بنا بر این شد همه دستگاه هایی که در نظام علم و فناوری کشور نقش ایفا میکنند باید به شورای عالی عتف گزارش دهند.


در اخر جلسه گزارش از فعالیت های دبیرخانه و شورای عالی عتف در 4 سال قبل ارائه شد که در این دوره ساماندهی طرح های کلان ملی، تصویب شرح تفصیلی شورای عالی عتف، احیای مناطق ویژه علم و فناوری، پیمایش و ارزیایی علم و فناوری کشور انجام شد و اکنون دبیرخانه مسئولیت مستقیم آن را برعهده دارد و همه این اقدامات در ۱۱ جلد تدوین شده است.

www.phdphd.org


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

میلاد رحمتی طولارود خرید و فروش رتبه های شرکت تصفیه آب آکواپرو سیلیس خوان خرد خداوندی Brian خرید اینترنتی واژه گستر گلاره